AIT Bjerch utvider innen storformat og dekor


Vi har hatt solid vekst innen storformat og display de siste årene. I april gjorde vi nok et par investeringer som gjør at våre kunder i enda større grad vil kunne få kvalitetsprodukter raskt i små og store opplag.

EPSON SureColor SC S 40600

Det nyeste tilskuddet til maskinparken er en EPSON SureColor SC S 40600. Denne plotteren gir oss en ny måte å lage alt fra enkle skilt til andre avanserte visuelle og dekorative produkter på en rekke medier. Hver eneste komponent er utformet og produsert av Epson for å sikre problemfri drift og profesjonelle resultater.

Dette gjør at vi i større grad enn tidligere raskt kan levere kvalitetstrykk på en lang rekke materialer med enda bedre fargegjengivelse.

Summa S2 D 140 folieskjærer

Vi har også investert en Summa S2 D 140 folieskjærer som gir oss muligheten til å produsere alt fra etiketter til vindusdekor, skilt mm. på dagen av høy kvalitet.

Med disse maskinene i hus kan vi levere løsninger på en måte som tidligere krevde flere underleverandører. Ta kontakt om du har et prosjekt på store eller små flater.